(bijna) alles over leren zwemmen

Lees meer over ZVVEM

Leren zwemmen: een van de meest besproken thema's op het schoolplein. Voor ouders is leren zwemmen vaak noodzakelijk kwaad en niet per definitie een leuke vrijetijdsbesteding.

Kaarten

Hallo, hier komt nog tekst.

Waarom ZVVEM?

Voor wie is ZVVEM?

Voor papa's, mama's, opa's, oma's, ooms en tantes die meer willen weten over leren zwemmen. Voor kinderen die meer willen weten over waterdieren, van knutselen houden en graag (al een beetje) lezen. Voor zweminstructeurs die eens door een andere zwembril willen kijken!

Wat is nou ZVVEM?

Wie maakt ZVVEM?

ZVVEM gaat verder! We vinden het belangrijk dat kinderen leren zwemmen. Waarom? Heeft het te maken met onze diepgewortelde angst voor water? In ZVVEM meer over de ontwikkeling van kinderen, ook tijdens zwemles. Hoe kun je vooraf de allerbeste keuze maken voor je kind (en voor jezelf)? Hoe ziet een zwemlestraject er in het echt uit? En dan het felbegeerde zwemdiploma: doel of middel?

Als generalist is Irma Kokx in 2011 in het zwembad gesprongen. Als (verander)manager dook zij er verder in. En raakte zij gepassioneerd door de mogelijkheden van ZVVEM water. Martijn Homan is als vormgever altijd op zoek naar het minimale, gefascineerd door het pictogram. Beide makers van het boek zijn tevens als ouder ervaringsdeskundige op het gebied van zwemles.

Ansichtkaarten

 

 

ZVVEM biedt mooie ansichtkaarten in 2 series. Klik snel verder om ze te bekijken.

gallery/kaart collage